Szenvedélyes embereket keresünk, amilyenek mi vagyunk!

Rólunk

Örökmozgók

Nagyon sok minden érdekel minket az életben. Egyszerűen nyitottak vagyunk a világra, nagyon sokat olvasunk, elmélkedünk, beszélgetünk, s emiatt rengeteg, a fotográfián kívüli dologgal szeretetünk foglalkozni. Például az utazás kezdetektől fogva érdekel bennünket, amiben elég sok izgalmas kalandokat élünk át 🙂

Csodálatos volt egymásra találni, mondhatni véletlen / sors / bárhogy is legyen! Hisz ebből tud két ember igazán építkezni, megtalálni önmagát.

Immáron több éve boldog házasságban élünk, egy fiú -Bence- és egy lány -Anna- gyermek szülei vagyunk, s azóta se múlt el nap, hogy ne gondolnánk arra, hogy tudnánk meglepni barátainkat, rokonainkat. Nem tudunk egy helyben maradni, imádunk fotózni, kalandokat megélni, szervezkedni!

A saját esküvőnk adta azt a löketet végül, hogy ne csak magunkat lepjük meg. Menyegzőnk és az odavezető utunk minden percét élveztük. A tervezéstől, a reggeli „utolsó táncig”. A helyszínek, a szolgáltatók felkutatásán át, a zenekarok próbáját, a borkóstolókat :), apróságok, meglepetések előkészítését, s vártuk a „hatást”. Boldogan segítünk így minden Párnak, aki igényli ezt tőlünk.

Minden fotósunknak saját „hangja”, vizuális stílusa van. Fontos viszont, hogy csapatban van az erősségünk.

Anett egy törékeny, ámbár szívós nő. Nálunk Ő aki talajon tart bennünket. Racionalista, s számtalanszor bizonyította, hogy kell egy női szem. Vele válik az anyag érzékivé.

Attila álmodozó, fellegekben járó, minden apróságban is a precizitásra törekszik. Butaságokra mindig vevő, sokszor sokat akaró. Fáradhatatlan, ha van ideje mindig keres, kísérletez, kreatívkodik.

Emellett számtalan másodfotós Kollégával dolgoztunk, dolgozunk együtt. S szívesen vállalunk mi is ilyen feladatokat. A Nagy Napon belül így mindenki az egyéni stílusának megfelelően dolgozik. Így tudjuk össze komponálni a fotósokat, ezáltal változatos és igényes végeredményt tudunk letenni az asztalra.

Önmagában, hogy jó fotók készülnek egy fontos dolog, De! Hiszünk abban, hogy a részletekben rejlik minden. Az adja a fűszert!

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásaimat? Vedd fel velem a kapcsolatot, kérj árajánlatot!