Tavaly novemberben egy kedves levelet kaptunk Dóritól és Istvántól. Kis gondolkodás után, végül még beszélgetés nélkül is minket választottak. Hatalmas megtiszteltetés, de! Lehet mi vagyunk régimódiak, jeleztük, hogy számunkra fontos, hogy szimpatikusak legyünk, ezért invitáltuk őket egy baráti beszélgetésre. Ha megvan a kémia, akkor szuperül tud működni az esküvői fotózás. Vagy ahogy szoktam mondani, „ismerjük meg egymást az esküvőtökön keresztül”!

A közös online megbeszélésen -fontos, hogy lássuk is egymást, ezért a videós megoldás a nyerő itt-, átbeszéljük igazából a részleteket. Szerintem erről napokat is képesek lennénk beszélgetni :), de próbáljuk ezt a beszélgetést rátok szabni. Mindenesetre látszott már nekünk, hogy nem lesz nehéz dolgunk, Dóri és Isti magától elmesélt minden fontosabb részletet!

Fehérvárcsurgón a Tölgyfa fogadóra esett a helyszín választásuk. Többek között azért is, mert a szomszédba a Károlyi Kastély csodálatos kertje és épülete van, ami remek helyszín egy kis kreatívra.

A menyasszony készülődésére a fogadó emeletén lévő terasz étkező helyiséget választottuk. Pörgős volt már ez a rész is számunkra, mert a vendégek már a szállás elfoglalása miatt szállingóztak. De bőven maradt idő lefotózni a dekort is, megismerni kicsit a helyszínt. No és bízni a jó időben, ami végül gomolyfelhősre sikeredett! Az esküvői páron érezhető volt a szertartás közeledésével, hogy egy romantikus izgatottság szállt rájuk. Innen is üzenem, átéreztük! Pont az ilyenek miatt imádjuk a munkánkat! Isti 5 perces készülődése után végül elhelyezkedtünk.

Vártuk, hogy Dóri apukájával megérkezzen a ceremónia helyszínére. Senki nem maradhatott le az eseményről, még streamingelték is egy távoli rokon ismerősnek.

Csoportképekre már a kastély területére „szaladtunk át”, s mi ott maradtunk a szituációs lövészetre is!

Isti minket is meglepett, mert egy OT-s 1900as években gyártott kék kabrió is érkezett a kastély elé stílszerűen. Természetesen ezt is kihasználtuk!

Végül ugye visszamentünk a Fogadóba, ahol már nagyon vártak minket!

Az est folyamán két rokon ceremóniamester tüzelte fel a hangulatot, elég ötletes és személyre szabott játékokkal. Hogy aztán Dj Gabee pörgesse meg először a legkisebbeket, hogy aztán a nagyobbak is csatlakozzanak. Nagyon jó ötlet volt a buborék gyors lövő hamar népszerű lett mind aprók, mind felnőtteknél!

Torta után egy gyertyafény sorfal mellett mentek el átöltözni. Visszatérésük után pedig elmondás alapján hajnali háromig tartotta magát a keménymag!

Nagy megtiszteltetés, hogy Veletek lehettünk a Nagy Napotokon!

Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!

Megtaláltuk!

#esküvő2023 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #fotóspár #funwedding #FehérLovOn!