Mivel vége az esküvőszezonnak –bár az szinte egész évben tart lassan-, ezért több időnk van koncentrálni Rútkiskacsánkra. Oké már nem rút, előző blog címünk sejteti, hogy Ő lesz a Fehér Hattyú. ? FehérLovOn – Fehér Hattyúja ?

Amióta Kaliforniából, pontosabban egy San Francisco feletti kisvárosból, Santa Rosa környékéről hozzánk került a Bogár, mindig ez a mese jut eszünkbe, mivel nekünk Ő volt Rútkiskacsa.

Még nyomozunk az eredetéről, ha összeáll a története megosztjuk Veletek!

Szóval javában zajlanak a szépészeti beavatkozások, derülnek ki az igazságok, hogy ezt is meg azt is jó lenne cserélni, mint például a tappancsokat. Ezek éppen Mangels black tappancsok:

 

Október 28-a lesz az első megjelenése, amire a VW rajongókon kívül minden érdeklődőt várunk! Hatalmas a készülődés! Jelentkezni itt is lehet:

http://mipillanat.hu/oszi-eskuvoi-workshop-2018-10-28/

Ami mindenképpen tetszetősen fog mutatni a két gyönyörű modellen és a szuper helyen kívül, hogy fel lesz polírozva a két lőkhárító, megérkeznek a króm ajtó küszöbök, cserélve lesz az összes lámpa, króm hűtőrácsot kap a hátulja, bent lesznek a vadiúj ülések, új börözést kapott műszerfal, Karmann karosszéria embléma, hogy a kilincsekről már ne is ejtsek szót!

 

Ne csak olvassátok, lássátok is a galériánkban!

https://attilaancsin.smugmug.com/