Amióta megismertük Őket, azt a magas minőséget képviselik, amihez elkötelezett esküvői fotósként csatlakoztunk. Minden apróságra kiterjed a figyelmük, így például a nyílt napok alkalmával, fotós Kollégák garmadájának kérdéseit igyekeztek minél alaposabban kielégíteni. Bemutatták az új Fine Art fotókönyveket, új borítóanyagokat, a nagysikerű Economy albumokhoz is érkeztek új példányok, s még egy meglepetéssel is szolgáltak!

Helyszín: Szlovákia, nem is túl messze Budapesttől, ahol manufaktúrájuk megtalálható. Ide érkeztünk mi is, megnézni a kézzel készült szépségeket, beszélgetni a meglévő albumokról, borítókról, hogy mi is felkészültebben feleljünk a Ti kérdéseitekre, minél jobban személyre tudjuk szabni a lehetőségek tárházát a széles kínálatokból. Amiből van bőven, hiszen 70.000 kombinációt lehet kihozni csak a kreatív Fine Art albumokból.

Fontos, hogy megtartották az akciójukat, hogy az Economy albumnál is 300g-os papírokkal dolgoznak. Apróság ugyan, de az összhatás már ezeknél is szó szerint kézzel tapintható. Felhívták a Kollégák figyelmét, hogy ugyan feláras az UV lakkozás, de hosszú életűvé válnak vele az albumok, mivel ha víz éri a könyvet akkor elég csak letörölni, nem fognak összeragadni a lapok!

A népszerű Economy könyveknél a Glossy és Listre papír az alapár részét képezi, ahogyan az előlapi kép Art Canvas, fényes vagy matt anyagra helyezése is.

A bemutatás része volt a manufaktúrában való körbevezetés is, de legjobban az új luxus fa dobozokon akadt meg a szemünk, ezek voltak a túránk meglepetései.

A dobozon belül egy tetszőleges album, s egy komplett multimédia rendszer található. A beépített monitor alatt a kezelő nyomógombok találhatóak, a kép mellett pedig két beépített hangszórón

keresztül szólalhat meg a videós vagy éppen a képek slideshowjának zenéje. Adatokat feltölteni USB kábel segítségével lehet, ahogy a beépített akkumulátort is ezen keresztül lehet tölteni.

Mindig élvezzük a nagy lelkesedést és örömet, amivel bemutatják műremekeiket a fotós közönségnek, ahol ugyan úgy megindul a kreativitás, az ötletelés a kombinációkon, akárcsak egy fotózás során már számtalanszor megesett velünk is.

Ha kérdésetek van esküvői albumotok tervezésénél, örömmel állunk rendelkezésre. Keressetek bátran esküvőtök megörökítésére!