Dórit és Endit még 2022-ben ismertük meg. A Párok többsége nem mindig tölti ki az „egyéb” kérdésű esküvői fotós kérdéseinket. Ők lelkesen megtették! Nem butaságból találtuk ki a szlogenünket, most igazán érvényesülni látszott: „Az első randi után sülve-főve együtt voltunk. Utána már csak azt vettük észre, hogy minden nap egymás mellett ébredtünk.”

Innentől a protokollunk szerint jártunk el. Azaz beszélgettünk egyet, aminek az a lényege, hogy megismerjük egymást az esküvőtökön keresztül. Ilyenkor a tervezésbe engedtek bepillantani, amit mi a tapasztalatunkkal egészítünk ki, s egészen fantasztikus ötletekkel leptek meg minket is az esküvőtök napján!

Májusban beterveztünk a szúnyog szigetre egy jegyesfotózást. Mindig hasznos az ilyen, mert egyel több alkalom a találkozóra, illetve még jobban össze tudunk csiszolódni, hogy a Nagy Nap fotózásakor már csak barátokként érkezzünk. Higgyétek el szívünkhöz nőttök, nem véletlenül mondom mindig, hogy megtisztelő ott lenni az esküvő napján Veletek!

 

Eljött az esküvő napja, bepakoltunk indultunk. Dóri a szülei lakásában készülődött, s most kivételesen Endit kellett bújtatni az első pillantás fotózásáig, mivel ő is itt készült. Neki csak 5 perc volt tényleg 😀  !

Az első pillantást egy nagyon közeli parkban tettük meg, s innen a kreatív következett. Amihez viszont Margitszigetig mentünk!

Itt már elengedhettük magunkat, rengeteg idő állt rendelkezésre, csak eléggé meleg volt. Hatalmasat sétáltunk. Szerintem ennél a pontnál már csodálatosan megmutatták, mennyire is szeretik egymást!

 

 

Útnak indultuk Dunaharasztiba. Bőven volt időnk  fotózni a dekor részleteit. Ők közben elpróbálták a nyitótáncukat, ami azért is jó volt, hogy lássuk milyen mozdulatsort kb melyik irányba tervezték.

 

 

A násznép szépen lassan kezdett el megérkezni, már csak azt vettük észre hogy kívül belül megtelt a vendégvárásra kijelölt hely. Megkapta a népes koszorúslány tábor az instrukciókat, s bevonultunk.

 

 

Most már egyre ritkábban találkozunk Vöféllyel, de Zsolt hozta a hagyományos szerepet, persze sok sok poénnal. Egy Gin Tonic ceremóniával zártunk, aztán buborék alagút, végül gratuálció, csoportképek. A drón videó kedvéért csináltunk egy érdekes alakzatot, amibe mi is beálltunk, így örök emlék maradtunk mi is ?

 

 

Az estét a Pár nyitotta meg, koccintás után érkeztek beszédek is az Öröm apák jóvoltából, ami viszont minket is meglepett, hogy készült a Násznép egy része egy kis előadással. Ami több dal közös éneklését jelentette, de egy sztorit is meghallgathattunk, ami velük volt kapcsolatos.

Persze innentől már legyen a történet az este titka, a lényeg hogy mi is nagyon jól éreztük magunkat! ?

Galéria és szolgáltatók listája itt megtekinthető!

Árajánlatot itt tudtok kérni.

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#esküvő2023 #esküvő2024 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #nászriporterek #fotóspár #funwedding #FehérLovOn! #lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek #esküvőfotózás #esküvőifotós #jegyesfotózás #kreatívesküvő #esküvőfotós #esküvőfotó #kreatívfotózás #eszsze #esküvőhelyszín #eskuvofotozas #eskuvofotos #eskuvoifotos #eskuvofoto #kreativfotozas #eskuvohelyszin

FehérLovOn! Esküvői fotós csapata tartalmaz: 100% kedvességet, 100% rugalmasságot, 100% újra nézhető képek készítését, 100% örömet, 100% nászriportereket!