Őszi esküvő kiállítás, azaz CEWES – Central European Wedding Show 2023

Most már jó pár hét telt el, de az élmény megmarad. Évente erre a kiállításra mindig kimegyünk, eddig csak a Covid illetve a felújítási projektünk szabott ennek határt. De imádjuk, nagyon szeretjük! Nagyon jó érzés ennyi friss párral találkozni, beszélgetni, megismerni őket. S persze reménykedünk is abban, hogy ez egy kölcsönös dolog.

Könnyű ám elveszni a 250 kiállító, s kb 32 fotós között. Ellenben itt aztán tuti, hogy megtaláljátok a számotokra megfelelő esküvői dekorost, menyasszonyi ruhát, Nagy Nap helyszínét, vagy éppen esküvői fotóst, videóst!

És ez a kulcsszó, mivel számunkra mindig az a legfontosabb, hogy megtaláljátok a megfelelőt, aki(k) emelni tudják a Nagy Napotok fényét. Számunkra ezért is megtisztelő, ha ott lehetünk Veletek az esküvőn. Számunkra is egy életre szóló élmény, még akkor is ha már lassan 9 éve csináljuk! Minden esküvő más és más, olyan, mint egy nagy gyermek!

Pénteken felépítettük a semmiből a csodánkat, vagyis pontosabban a nappalinkat. Lehet ez az utolsó, hogy találkoztatok ezzel a koncepcióval. Elkezdtünk gondolkodni, egy teljesen új koncepción. A jelenlegi felállás viszont még mindig az volt, hogy érezzétek jól magatokat, lazuljatok el, legyen teljesen kötetlen a beszélgetés.

Természetesen nagyon örülünk, hogy sok Kollégát ismerünk itt és találkozhatunk velük. Sok sok szuper esküvői fotós Kolléga mellett, vannak már-már ősbarátok is! ?

Nyers statisztika: 72 pár fordult meg nálunk!

– Nagy többséggel 2024es esküvői dátumot adtatok meg.

– Viszont kb 25% már a 2025-t, ami tudatos megrendelőnek tűnik

– 15-20% nem tudta megmondani mikor.

Legnépszerűbb dátum a 2024.08.10 volt (5en is ezt a napot jeleztétek).

– Majdnem a fele érdeklődőnek, viszont nem volt meg a helyszíne.

Nagyon jó érzés volt, hogy Ti érdeklődtetek, s nem éreztétek tolakodónak, hogy kérdezünk. Keveset érzékeltünk a kiállításból, de talán jó helyen is voltunk, hogy ne legyen túl hangos a zene, vagy épp a felkonferálás.

Nagyon várjuk, hogy újra tudjunk beszélgetni egy jót! Tudjátok:

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

 

A jó képek záloga számunkra, hogy meglegyen a kémia! Aznap már minket is csak egy vendégnek érezzetek! Kérjetek ajánlatot itt!

#esküvő2024 #esküvő2025 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #nászriporterek #fotóspár #funwedding #FehérLovOn! #lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek

Fehérlovon Esküvői fotós csapata tartalmaz: 100% kedvesség, 100% rugalmasság, 100% újra nézhető képek készítését, 100% meglepetéseket, 100% nászriportereket!