Véget ért idén a szezon, így gőzerővel a képek feldolgozásán vagyunk. Rekord számú esküvőn vagyunk túl, így sok időnk nem volt a weboldalra, de még a Facebook oldalra sem maradt sok 😀 De pótoljuk a lemaradást. Remélem már nagyon várjátok! ?

Idénre már csak a saját projektet, koncerfotózást (www.suicidesheep.hu, s pár kisebb fotózást terveztünk be még. Érdemes követni tehát Facebook oldalunkat.

Megmondom őszintén anno amikor kezdtük, akkor sokan mondták, hogy az 5 év a vízválasztó ebben a szolgáltatásban. „Ha öt évig ugyanazzal a lelkesedéssel viszed, akkor valószínűleg ezt fogod csinálni.” Említette a mesterem. Igen, elég küzdelmes évek voltak ezek, semelyik vállalkozás nem egyszerű, főleg amit inkább a szívünk

 

Immáron viszont 6 éve vagyunk esküvői szolgáltatók. Tavaly az volt a ötletünk, hogy egy Párt elviszünk magunkkal Máltára nyaralni, illetve fotózni. Ezt idén szeretnénk megvalósítani, azaz kisorsolni! Így legyetek résen, mert a Facebook oldalunkon mutatjuk, mit is kell érte tennetek ?

Legyen egy közös nyaralásunk, fotózásunk a szerelem szigetén! ?