Iszonyú meleg volt az elmúlt két, három hétben, s mi hál Istennek eddig mindig megúsztuk az utána következő elég heves felhőszakadásokat! Vagy úgy, hogy elkerült minket messzire aznap, vagy úgy, hogy már rég a buliban voltunk!

 

Viszont a hőség fokozódik, így nem győzzük felhívni a házasulandók figyelmét, a bőséges reggeli után, egész nap kell a hidratálás! A vőlegényeken is, sok esetben öltöny alatt ott van a mellény, ing, esetleg alatta trikó is, szóval bőven egy gyufára lehetne hasonlítani már őket. De a Hölgyek, Menyasszonyok sokkal nehezebbem bírják ezeket a melegeket a nagy ruhában!

Sajnos idén is előfordult, hogy hiába állunk árnyékba -fotózás miatt is-, a kiscsoportos képeknél, azért az eléggé megterhelő. Tudom, hogy fokozódott adrenalin impulzusokat kapunk mindannyian, s kikapcsoljátok a szomjúság vagy az éhség receptorokat. Általában itt már túl vagyunk a ceremónián, max a vacsora szokott lenni a következő program, s legyintenek, hogy majd akkor isznak. Szóval nem!

Inni kell! Egy pogácsát vagy bármi aprót nyugodtan meg lehet enni. Nem hajt minket a tatár!

Meséltem már nektek szerintem bőven, hogy a Nagy Nap menettervektől függetlenül, a napnak íve van, amire mi tudatosan készülünk. Például, ha két szertartás van – templomi ceremónia, polgári esketés-, akkor mi sem szeretünk rohanni.

Ne feledkezzünk meg a násznépről sem!! :)

Végére csak egy érdekes adat.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy vállalunk e Budapesttől távolabbi helyeken is esküvőket. Erre hoztam nektek egy érdekes adatot. Minden kiadásunkról vezetek táblázatokat, így jól látom, hogy

2022.01.01 óta 2023.08.28-ig

62.686 km tettünk meg.

Oké, mielőtt mondanátok, ebben benne van magán használat is. DE szerintem jól jelzi azt, hogy határozottan nem budapesti esküvőre hívnak minket! 🙂

#nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #fotóspár #funwedding #FehérLovOn!

#lovefeelings #imádjukamunkánk

Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!