Hosszú hosszú történetünk 2021-re nyúlik vissza. Egészen pontosan a 2021-es Őszi esküvő kiállításon találkoztunk Linával és Lacival. Tervezett esküvői dátumuk 2022 június 24-e volt, erre a Nagy Napra keresték esküvői fotósukat! Ahogy már a múltat ismerjük, sok sok minden miatt nem jött össze ez a Nagy Nap, de azért nem teljesen!

Sokáig tervezgették, halogatták, míg nem Baján kitűzték a dátumot! Nem is tudnám megszámolni, végül hányszor találkoztunk, egyeztettünk, beszélgettünk, na meg mennyit leveleztünk!

A Nagy Napon igazi forróság volt, sehol egy felhő, 40 fok árnyékban. Így kezdtünk el készülődni. Minden jól meg volt tervezve, így az első pillantás a Hotel télikertjébe történt. Ez egy nyitott helyiség, ahol olvasztóan jól sikerült a szerelmes Pár találkozója. Innen pedig elmentünk a Sugó-part, Türr István kilátóhoz. Ami igazi kihívás volt így a melegben a vendégseregnek, de senki nem panaszkodott, a Párért szívesen vállalták a gyaloglást. S igen, megérte mert hatalmas látvány volt a szertartás helyszínével találkozni. Nem mellesleg az árnyékosabb részben 🙂

Kis technikai probléma -erről fognak sztorizgatni 20 év múlva is! – merült fel, mert a fogadalom a szállodában maradt. Mindig vannak apró bakik, szerintem így teljes egy esküvő, ezzel válik igazán tökéletessé!

A szertartáson ők kávészemeket öntöttek össze, szerintem jól jellemzi őket, mert mindketten tele vannak adrenalinnal, vagy mondhatnám két ember teljes ellentéte Ők. Ez pedig az egymásnak írt levélből is már egyértelműen kiderült. Csoportképek után, siettünk a templomi szertartásra! Itt egy római görög katolikus szertartásnak lettünk fül és szemtanúi. Szerintem igazán bensőséges volt.

A kreatív fotózást, előtt kerestünk egy kis üdítőt, így azt hiszem megleptük a gyrosos gyorsétterem személyzetét, és utána vissza indultunk a Kilátóhoz. A nagy melegre így nap végén már gyülekeztek a felhők, de amíg sétálgattunk, nevetgéltünk, addig egy csepp eső sem esett.

Visszaérve a Hotelbe, a vacsora előtt egy kis gratuláció volt, örülök hogy Bohács Robi vőféllyel tudtunk együtt dolgozni. Már évek óta ismerjük őt, de még nem sikerült közös esküvőn együtt lennünk.

Végül az eső is elért hozzánk, de ezt már csak a bejárati ajtó bánta, mivel a benti násznép megmutatta hogy tud és akar is táncolni!

A tortát még megjegyezném: nemcsak mert izomból kinyírták 😀 , hanem mert nagyon ötletes volt a torta bevonuló zenéjére megmutatni, hogy a násznépben milyen nagy a kedv!

Egy elmaradhatatlan kocsisjáték után, s egy rendhagyó vőlegény tánc után, meg se álltak hajnalig!

Galéria és szolgáltatók listája itt megtekinthető!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek

Esküvői blog Lina & Laci Nagy Napjának esküvői fotózása