Jöttünk,láttunk, visszamennénk. Esküvő kiállítás 2019, Papp László

Újra feltöltödtünk Veletek! ?

Igazából nem lehet szavakba foglalni egy kiállítást. Oké, hogy sokat kell rá készülni és szervezkedni, nem olcsó, de a végén mindig arra gondolunk, MEGÉRTE!

Találkozni Veletek még akkor is hatalmas öröm, ha épp nem minket választotok. Fontos visszajelzés, örülünk, ha tudunk egy-egy tanácsot adni vagy épp ráébreszteni apróságokra, szemtágító beszélgetéseket folytatni. A lényeg, hogy mi is fejlődünk ezzel, visszajelzést kapunk, megértjük, hogy mit kerestek pontosan, tudunk beszélgetni, s jobbá válni ezzel.

Jó példa erre, hogy felhívtuk a figyelmet a 2019 szombati munkanapokra ?

Idén összesen 6-an képviseltük magunkat a kiállításon, hiszünk abban, hogy az egységben van az erő, de abban is ha épp valamelyikünk nem ért rá, attól még a csapatból valaki megszólította az érdeklődöt ?

Ilyenkor mindig beszélünk más szolgáltatókkal is. Örültünk, hogy fotós Kollégák is nyitottak voltak egy-egy beszélgetésre, s nem konkurenciaként tekintenek csak ránk. Például megismertünk egy fiatal fotós párt, akikkel akár szívesen dolgoznék együtt. ?

Emellett beszéltünk több esküvői helyszínnel, ruhaszalonnal, cukrásszal (naná! ? )… Egyik cukrász stand pont mellettünk volt, akik meg is ajándékoztak a finomságaikkal, hálánk üldözni fogja Őket, a finom kóstoló a lehető legjobbkor jött!

A fő cél esküvői Oldtimer bogarunk bemutatása volt. Szerintem nem volt olyan ember, akinek ne tetszett volna. Köszönjük azoknak a szolgáltatóknak is, akik meg is jegyezték, hogy miénk volt a legjobb stand. Büszkeséggel tölt el minket, sok tervezés állt mögötte.

A standunk kinézetét a Csipkevirág dekorációnak köszönhetjük. A koncepciónk az volt, hogy létrehozzunk egy nappalit és egy kertet. A nappaliba helyet kapott egy étkezőasztal, melyet hangulatosan megterítettünk piros-fehér vintage stílusban. A falnál egy kandalló állt hatalmas TV-vel a tetején. Ezen mentek a mi és társkiállítóink közös promó anyaga.

Fehér kabrió Bogarunk az „udvaron” állt a műfüvön.

Legközelebb itt találkozhattok velünk ?

Wedding Pop-up Bazár – 1064 Vörösmarty utca 38. – 2019. március 2.