Kiengedtük a Dzsint a palackból, s beléptünk egy új fejezetbe azzal, hogy a projektjeinket megosztjuk Veletek is. Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan eljöttetek legelső teljesen önállóan megrendezett workshopunkra.

 

Fotós Workshop Neked! facebookos csoportunk is gyors növekedésnek indult, úgy látom sokakat érdekel a sok akt / félakt mellett, hogy szépet alkosson.

Megvallom őszintén aktot fotózni ugyan nehéz, de sokat hozzátesz eleve a hölgy látványa, jó példa erre ez a korábbi fotózás is:

A munka viszont igazán most kezdődik, az érdeklődés középpontjában már a következő projektünk kivitelezése áll, amit már lassan 1 hónapja szervezünk, egyeztetünk emellett, de bővebben erről a csoport oldalán tájékozódhattok. A csoporton belül mindig a legfrissebb infók lesznek kint.

Fontos megjegyezni, hogy a közösséget azzal a céllal hoztuk létre, hogy tanuljunk gyakoroljunk mi is, nemcsak Ti is! Összehozzuk a különböző szolgáltatókat modelleket a fotósokkal. Szívesen fogadunk fotós ötleteket, aminek a megvalósításában is szívesen segítünk.

 

Anikónak, Edinának, Kingának pedig nagyon köszönjük a vasárnapi kitartást!

 

  

  

  

 

 

Getting Ready Worskhop :

Ezzel a workshoppal hiánypótló lehetőséget mutattunk be Nektek.

A téma „Getting Ready” képek készítése volt, azaz Esküvői készülődés. Mindezt egy Boudoir környezetben, ahol a Hölgyek privát szférájába pillanthattunk be..

A menyasszony és koszorúslányai izgatottan készülnek az aznapi esküvőre, kezdve a pezsgőzéstől egészen, hogy felveszik ruhájukat.

 

Workshop menete

  • Start – Boudoir fotózás elmélete, mivel a fogalmak keverednek a Glamour fotózáséval.
  • Introduction- A fotózási koncepciók és menetterv átbeszélése

5-8 beállított jelenetből 3-4-et tudunk majd biztosan megvalósítani a rendelkezésre álló idő alatt. Szeretném, ha ezt irányítottan, de közösen találnánk ki.

  • Main program – Főleg természetes fénnyel igyekszünk fotózni, de ezt ugyebár egy éles esküvőn sem lehet mindig garantálni, ezért természetesen bekapcsolunk majd a stúdió állandó fényei közül párat.
  • End session – A koncepcióink végére, s a munkánk koronázására is egyben, a modellek felöltöznek esküvői ruhába – mennyasszony és koszorúslányai.

 

Közreműködők:

Fodrász és smink: Sápi Viktória

Smink: Adrienn Csillag

Virág: The Fifth Season Budapest

Stúdió: Little Grandma

Ruhák:

Eternity szalon (@Eternity Esküvői Ruhaszalon)

Darcsi Orsolya esküvői ruhatervező (@Orsolya Darcsi)

Bravúr fehérnemű (@Bravúr Fehérnemű)

Kathia Dobo (@Kathia Dobo)

 

Szervezők:

Ancsin Attila (azaz @Feherlovon)