Szerintem sok olyan pont van az ember életében, amikor úgy érzi választáshoz ért. Azzal a döntéssel, hogy belevágtunk a FehérLovOn projektbe eldöntöttük, hogy többet akarunk kihozni magunkból. Annyi kreatív ötletünk volt, hogy nem fértünk a bőrünkbe! De amúgy is folyton úton voltunk vagy épp a barátokat cserkésztük be egy egy buliba, programba. Valahol kamatoztatni kellett ezt.

Ezért léptünk a start vonalra, hogy a szürke hétköznapokat feldobjuk, tegyünk valamit értetek, s be kell valljam magunkért is. Üres frázis, de szeretünk örömet okozni, ebben biztosak lehettek.

Nem állítom, hogy ez nem lenne nehéz. Nem lenne ezernyi buktató, csalódás, kudarc, probléma amit meg kell tudni oldani, mindössze egy dologért. Viccesen, ahogy egy régi kedves ismerős -akit azóta már rég láttam- mondta, hogy a bulikban ezt úgy nevezik a „biccentés”. Amikor party végén a szervezőnek úgy jelzik a jól sikerült estet, hogy biccentenek egyet a fejükkel felé.

Ez jelen esetben nálunk egy kézfogás, egy elejtett mosoly vagy egy kacsintás vagy épp az, hogy köszönöm. Meg kell hogy mondjam, szuper érzés! S örülök is hogy egyre többen támogattok a fentiek közül eggyel.

 

Ezzel a nagy elhatározással, illetve némi kalanddal, került hozzánk Bogarunk, amiról már sokat meséltünk itt a blogon. Két ünnep között megtörtént az atomjaira bontása a teljes felújításhoz.

Már a megvételével nem volt visszaút szerintem, de most lehetett igazán felbecsültetni mennyit kell MÉG rákölteni. Eleve vannak megkötéseink, mert nem egy szép autót akarunk létrehozni, hanem a LEGSZEBBET!

Így hát tudtuk, hogy a kárpitozáson, fényezésen eleve nem lehet egy csöppet sem spórolni, a szinterezés homokfúvás is időtálóvá teszi, szóval kell! Lakatolni is kell, hiába állította az előző tulaj hogy nem, s persze tudtuk, hogy most szétszerelve kell kicserélni rajta minden kopó mozgó mocorgó hiányzó eltört elektromos biztonsági és szépség hibát.

Itt jegyzem meg, a címre utalva, hogy ez egy választóPont, amikor is még ki lehetne szállni. még van valamennyi visszaút, ha nem is lenne már fájdalom mentes.

Ti is szerintem érzitek, főleg ekkora regény után, hogy nehéz döntés, de úgy érzem nincs visszaút. E választóPont után is csak azt érzem, hogy előre!

 

Rútkiskacsa” albuma