Régóta nem jelentkeztünk, de hála a kedves jegyes Pároknak, szinte minden héten megyünk „bulizni”, azaz esküvőt fotózni ?

Pedig lenne mit mesélni „Rútkiskacsánkról” mivel kezdünk végre finishbe érni vele.

Lassan már több mint két hónappal ezelőtt adtuk a hírt, hogy a szinterezés megtörtént. Azóta aprólékos munka kezdődött. Az OT rendszám megszerzéséhez minden alkatrészt, a legkisebb csavartól az ablaktörlő mechanikáig meg kellett tisztítani, mivel csak akkor lehet megszerezni a muzeállis minősítést, ha ezek az eredeti alkatrészek kerülnek vissza.

Persze ne gondoljuk, hogy a karosszéria kisebb nagyobb rozsdáit is két perc lett volna kijavítani, egy jó fényezőt is csak hónapokkal előre lehet lefoglalni. Mindenesetre a karosszéria kijavításra került, a fényezőhöz is nagy nehézségek árán eljutott az autó, s voilà!

Megjelent előttünk a híres Alpine White karosszéria! Fél év nehézsége után, leírhatatlan élmény volt elsőre látni a kocsit, ebben az új ruhájában. Innentől pedig még látványos dolgok történnek, így újra heti rendszerességgel látogatjuk, immár a „Hattyúnkat”!

Folyamatban van az összeszerelés, mint ahogy a galéria képei is tanúskodnak, szorgos kezek, mint a lego kockákat építik az egészet, kerülnek be a kárpit elemek, vezetékek, alkatrészek.

Ne csak olvassátok, lássátok is a galériánkban!

https://attilaancsin.smugmug.com/