Fontosnak tartjuk, hogy a Nagy Nap fotózása előtt tartsunk egy kis 1-2 órás jegyesfotózást. Ennek alkalmával összeszokunk, megismerjük viszonyotokat a kamerával, bátorítunk és ellazítunk Benneteket. Így az esküvőn már profi csapat leszünk Veletek.
Mindenekelőtt a stílusodnak megfelelő öltözéket válassz. Olyat, amiben jól érzed magad, amiben Te, Te vagy és párod is önmagát tudja adni.
Sportos elegáns, avagy farmer és fehér/fekete (vagy színes) blúz/ing/póló. Bátran dobd fel egy különleges kiegészítővel: övvel, cipővel, ékszerekkel.
A nyári miniruha az örök klasszikus. Kis csipkés, pörgős-fodros, vagy éppen passzos nyári ruhában igazán csinos leszel.

Jegyesfotózás
Tüll szoknya. Ha a tüllszoknyád a szekrényben szomorkodik, mert még nem találtál alkalmat amire felvehetnéd, hát eljött a ideje, hogy elővedd. Ha nincs még tüllszoknyád de mindig is szerettél volna egyet, itt a megfelelő pillanat a vásárlásra.
Macerás az átöltözés, de ha nem tudsz választani, inkább hozz magaddal több szettet, s bátran próbáld ki magad mindegyikben.
Ami még fontos, hogy olyan helyszínt válasszatok, ami közel áll Hozzátok. Ezután nincs más hátra, mint hogy szeressétek egymást és ezt a fotókon is merjétek megmutatni.

Jegyesfotózás

5 tipp igazán érzelmes fotókhoz >