Barbi és Gábor nagyon hamar megtaláltak minket. Nem véletlen, hiszen Eszter és Attila esküvőjén már megismerhették, mennyire komolyan vesszük, ha felkérnek minket fotózni a Nagy Napot! Tényleg nehéz elmondani, hogy mennyire együtt tudunk dobogni, sírni nevetni Veletek! Csak a tapasztalat tudja igazán visszaadni ezt.

Míg eljutottunk az esküvő napjáig 37 levélváltáson voltunk túl. Mindig jelzem a Párok felé, kérdezzetek, gondolkozzunk együtt! Nagyon jó érzés volt velük együtt izgulni a tavasz utolsó hétvégéjéig, amikor is megtartották a menyegzőt!

Külön hangsúlyoznám, hogy tudtunk jegyesfotózni egy kissé hideg de szép napon az általuk választott Dobogókőn, azaz ők megismertem minket a kamerák mögül is, s így már élesben láthatták, tapasztalhatták azt amint minden Párnak javasolunk!

Végül eljött a Nagy Nap! Barbit már a sminknél lencsevégre kaptuk, kifejezetten tágas helyen több mint 200 fotó készült, amiből persze csak párat használtuk fel. Kellett az a mozdulat, az a nevetés, s nem mellesleg a megszokása annak, hogy egész nap Veletek leszünk!

Gábor a közös fészekben készülődött, míg Barbi szüleinél tette fel arra a bizonyos i-re a pontot, vagyis a fátylat. A menettervben itt az első pillantás következett, amit a nagy esőzésekre való tekintettel, első randihelyükön egy közeli játszótéren ejtettük meg.

Innen számunkra is újdonság volt megismerni a szegedi fűvészkert elbűvölő helyeit, szerintem el tudtunk volna még tölteni ott 3-4 órát!

Irány a templom, ami előtt volt egy pillanatnyi szusz a szülőknél. Ezután pedig a helyszín, amit gyönyörűen dekoráltak, így lent a tóparton tartottuk a menyegző e fejezetét.

Csoportképek után, egy pillanatra megálltunk. Barbi és Gábor, csak egymásnak felolvasott fogadalmait hallhattuk, ami már önmagában megtisztelő. Remélem nem látták, de én is megkönnyeztem.

Innen már csak a buli volt hátra, amihez a Gera fivérek adták a talp alá valót. A fiatalok mintha most jobban elfáradtak volna -mentségükre sok gyermekes volt-, de az idősebbek szerintem reggelig kitartottak. Átöltözés után kaptunk egy ízelítőt a Pártól, hogy mennyire is össze vannak hangolódva, de a vendégek is megpörgették őket rendesen!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek