Timit és Pétert márciusban ismertük meg, egy gyors levélváltás után máris találkoztunk élőben. Igazából a fotós szerződés aláírása is legalább ilyen gyors volt, nagyon jó érzés ilyen hamar egy hullámhosszon lenni Párokkal.

A Zenetudományi Intézet nem ismeretlen hely előttünk, már sokat voltunk ott esküvőt fotózni. Lassan minden évben visszajárunk oda, nagy szeretettel, s sok sok jó emlékkel, amit Tőletek, Pároktól kaptunk.

Egy – két héttel esküvő előtt, mindig egyeztetünk egyet a menettervről, ahogy történt most is. Ilyenkor a készülődéssel kapcsolatos fényképezés fontos számunkra. Főleg az érdekel minket, hogy mikor kezd a sminkes, fixálódott a pontos helyszín a készülődésre, lesznek e segítők (legyenek! ? ), s mi a következő napirendi pont.

Végül Timi egy apartmanban készült, ami nagyon elegáns volt. Nagyon ízlésesen volt berendezve, mindennek megvolt a helye, s ami fontos nekünk fényből se volt kevés!

Mindeközben Péter egy közeli hotelben készülődött. Pontosabban járta a várost még az apróságokért, amíg meg nem érkeztem és az a híres körülbelül 5 perc alatt (fürdéssel együtt), fel nem dobta magára az öltönyt. Jól állt rajta nagyon.

Timinek ez alatt kész lett a sminkje. Anyukáját pedig már ő maga sminkelte, s egy percre még a menyasszonyi köntösbe is belebújtak testvérével. Ruha fel, aztán irányba álltunk a Mátyás templom felé.

Odafele menet én még beugrottam a dekort fotózni, miközben a Hölgyek elindultak egy gyönyörű Oldtimer Jaguárral.

Az első pillantást, a templomba ejtettük meg, szerintem igazán meghitt, ha Isten házában látjátok meg egymást először.

Egy csoportkép után a násznép elindult a Zenetudományi Intézet felé, mi pedig tartottunk egy kis szituációs lövészetet, azaz kreatív fotózást.

Fotós Kollégák jól tudják, nem egyszerű a helyzet Mátyás templom körül, ezer ember, 35 fok, déli napsütés. Egy profi modell is elfáradna 30 percen belül, de egy mindent takaró menyasszonyi ruhában, smink haj, s ne felejtsük azért az öltönyben lévő Pétert se, no ez izzasztó egy dolog. Bírták, s ezért imádom Őket, mert merték megmutatni, hogy szeretik egymást!

Kvázi felüdülésként hatott ezután a polgári ceremónia. Ami igazán meghitte sikerült, ebben természetesen segített a szertartásvezető, de annyira megható tud lenni ilyenkor egy levél a másiknak, vagy hívhatjuk fogadalomnak is.

Kis csoportképek után, már belecsaptunk a lecsóba. Koccintottak mindenkivel, eldobtuk amit ilyenkor el kell, s egy gyors vacsi után máris a nyitótáncnál jártunk. Szinte kérni se kellett a többieket, s ezek után már csatlakoztak is. Kalvach Sándor zenekara ontotta magából a zenéket, míg végül eljött a torta.

Klasszikus, de kicsit felpörgetett Mr és Ms-el folytattuk, ami után menyasszonytánc, s végül egy csillagszóró alagút várta a Párt, amiből egy zenevonat kerekedet. Innen már csak a tánc, tánc, tánc maradt amíg bírták!

Galéria és szolgáltatók listája itt megtekinthető!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek