Gyakran kérdezitek tőlünk, hogy mit vegyetek fel a jegyesfotózásra. A válaszunk: bármit, ami a saját stílusotok, ami kényelmes, ami Ti vagytok. No de mégis segítségül mutatunk 5 összeállítást, amivel nem lőtök mellé.

 

Összeöltözés

Jól mutat, de egyáltalán nem „kötelező” az összeöltözés. Hasonló színű, tónusú ruhadarabok összeválogatása jól mutat a fényképen, harmóniát sugároz.

 

Egy szín mindek felett!

Kifejezetten a szürke téli, kora tavaszi fotózásokon szoktuk ajánlani, hogy bátran válasszatok színes kiegészítőket. Feldobja a képet, kiemel Benneteket a képből, a tájból.

 

Egyszerű, de nagyszerű: a fehér

Letisztult és elegáns. Bátran vedd fel kedvenc fehér nyári ruhádat, párodnak válassz egy laza fehér inget.

 

Mutasd meg a hobbid

Ha van közös hobbitok, és ahhoz tartozik valami ruházat, annak viselését is bevállalhatjátok.

 

+1 Egy apró kiegészítő

Egy-két apró kiegészítő is képes feldobni egy sima összeállítást. Egy jól megválasztott kiegészítő feladata az, hogy felhívja a figyelmünket.

 

Csomagajánlatainkat itt találjátok!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

FehérLovOn! Esküvői fotós csapata tartalmaz: 100% kedvességet, 100% rugalmasságot, 100% újra nézhető képek készítését, 100% örömet, 100% nászriportereket!

#eskuvo2024 #eskuvo2025 #naszriporterek #vizualistortenetmeselok #naszriporterek #fotospar #funwedding #FeherLovOn #lovefeelings #imadjukamunkank #szeretettel #fotoinkNektek #eskuvofotozas #eskuvoifotos #jegyesfotozas #kreativeskuvo #eskuvofotos #eskuvofoto #kreativfotozas #eszsze #eskuvohelyszin #eskuvodekor #ceremoniamester #csodalatoskepek #viccesfotok #fotozsurnalisztika #eskuvoriporter #egyedikepek