Valójában Józsit már régóta ismerjük, mivel Őt kértük meg a saját esküvőnk videózására.

Érezhető volt már első pillanattól, hogy az esküvőjük minden percét meg akarják élni. Többször is egyeztettünk, s találkoztunk is. Első megbeszélésünk még tavalyi évben volt. A legutolsó pedig az esküvő előtt két három héttel. Eléggé belementünk a részletekbe, kiderült, hogy a ceremónia mesterükkel messze körbe járták a Nagy Napot, s ami nekünk nagyon fontos, hogy nem ott kezdődött, hogy a Ceró megérkezik. Valójában már előző naptól indult a menetterv.

A készülődés Gabinak a saját házukban kezdődött, Józsi a szüleinél tette ugyanezt, egymástól nem nagy távolságra. Meglepetés maradhatott, hogy az első pillantáskor milyen amikor újra meglátják egymást. Ez mindig egy felemelő érzés.

Gabit nagyon sokan vették körül, sürögtek forogtak, s ami fontos nagyon jó hangulat kerekedett. Nyoma sem volt feszültségnek, s ez a nyugalom végig jellemezte az esküvőt. Tudtuk mi is, hogy ha valami rosszul sülne el, azon is egy poént sütne el Józsi, amin Gabi nagyon jót nevetne.

Az első pillantást az előzetesen megbeszélt Nádasdy Kastélyban tettük meg. Józsival Attila ment, Gabit Anett kísérte. Így is könnyítve, hogy forró dróton maradjunk. Mindig azt mondom a Pároknak, hogy az objektív számunkra tényleg felerősíti az érzéseket, itt is nagy volt az izgalom.

A kastély előterében ejtettük meg a pillantást, s itt történt utána a szituációs lövészet is. Igazából órákra el lehetne veszni, mert ahogy megy a nap kint, úgy változnak a lehetőségek bent.

Innen egyenes utunk vezetett a Finta rendezvényházba, ahova tervezték is a polgári szertartást. Szemfülesek már tudhatták, hogy egy jó ideje megvolt a polgári ceremónia, itt szertartás vezető tette emlékezetessé és meghitté az eseményt, persze Jocó nem hagyott itt sem ki pár poént.

Kicsit féltünk attól, hogy nagyon sok programot terveztek az este folyamán, de mint kiderült ez így volt tökéletes! Mint az egész esküvő!

Nagyon köszönjük, hogy Veletek lehettünk a Nagy Napotokon!

Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!

Megtaláltuk!

Helyszín: Finta Rendezvényház
Szertartásvezető: Koch Viktória
Virág: Heliconia virágsziget
Smink, haj: Sipka Barbara
Ceremóniamester: Pócs Gyula
Zene: Wedding Dj Hungary
Videós: Shepherd Photography
Torta és desszertek: Kata Cake
Menyasszonyi ruha: Dunakeszi keringőruha
Öltöny: Schneider
Meghívó: Vetrik Andrea
Gyűrűk: Ideál karikagyűrűk
Köszönőajándék: Cewe fotokonyv/ Kik

 

#esküvő2023 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #fotóspár #funwedding #FehérLovOn!