Immár több mint 8 éve a Párok szolgálatában, ami nagyon csodálatos érzés. Minden évben feltöltötök energiával minket, amit a képek minőségében igyekszünk viszonozni Nektek!

Számunkra a tavalyi év különösen nehéz volt, mivel még januárban neki kezdtünk családi házunk felújításának, s terveim szerint, legkésőbb június végével végeztünk is volna vele. A kivitelezők elmondása alapján 3 hónap volt kitűzve, én már belekalkuláltam a csúszásokat is, ebből származik a különbség. Mivel minden centiméterét érintette a háznak a felújítás, ezért a két gyerekkel úgy döntöttünk, hogy ezen időszak alatt nem a helyszínen fogunk lakni.

A felújítás alatt, minden nap igyekeztem/tünk ott lenni, egyeztetni, újra gondolni, tervezni, kiváltani egy megoldást/anyagot vagy épp ellenőrizni a Srácokat, amiből semmit nem érezhettek a Párok, akikhez elköteleződtünk. Gondolom senkinek sem kell mondanom, hogy minden fronton kaptuk a támadást, hogy ez a tervünk dugába dőljön. 1 hónap után már jöttek a csúszások, az áremelések, a csontvázak, a terven felüli költésnek -itt hozzáteszem, két éve terveztük a felújítást, számtalan emberrel egyeztetve-, viták és ezek rendezése. Végeredményként pedig elfogyasztottunk, két kőműves brigádot, két gépész csapatot, de egy festővel és egy csapat villanyász Kollégával eljutottunk a végére, december 23-án. A dátum a fenti tervezések miatt érdekes, ugyanis ekkor indult el a fűtési rendszerünk. Igaz ehhez a gázművek is hozzátett 2 hónapot.

Viszont ez alatt, rekord mennyiségű esküvőn voltunk ott. Igaz a trendek miatt ez várható volt, mivel két év Covidban eltöltött év után, a Kollégáktól is azt hallottunk, hogy már már a kapacitásuk határán túl dolgoztak.

Mi tavaly az esküvőkön 172.730db képet lőttünk. Igazából a szám azzal is magyarázható, hogy fotózsurnalisztikával foglalkozunk, nem véletlen hangzott el ez a mondat már többször:

„Ti mindenütt ott vagytok?”

S jól mutatja az is, hogy bárhova elmegyünk értetek, tavaly összesen 8 esküvőnk volt Budapesten, idén eddig 3 esküvői Pár jelezte hasonló szándékát. Azaz a döntő többség Magyarország egyik szegletében lesz!

Megnövekedett az a szám is, ahova mindkettőnket kéritek. Mert tényleg hatalmas előny a két fotós, ráadás ugyanarról az esküvői szituációból is teljesen mást látok meg én, illetve Anett. Erről is írtunk már régebben:

Mi a különbség férfi és női fotós között

Az meg végképp hatalmas örömmel tölt meg minket, hogy ’21 és ’22-es esküvők után egyre többen jelzitek, hogy babát vártok vagy már meg is született -valahol már a második is!! :DDD -. Nagyon szívesen találkozunk Veletek, jó hogy tartjuk a kapcsolatot!

Sajnos minket sem került el viszont az áremelési hullám. Pár szerencsés még tavaly kötött szerződés velünk, értelemszerűen azon az áron. Sok sok gondolkodás után, egy komolyabb áremelésre szántuk el magunkat. Ez számtalan ok mellett egy konkrét történet miatt is muszáj volt megejteni, amikor is havária helyzetbe kerültünk, hogy hova adjuk le a gyerekeket. Gyerek logisztika című blogunk erről szól, amit sikeresen megoldottunk.

Igyekeztünk, hogy ne is érezze meg a Pár, hogy mekkora gondban voltunk. Gyerekek számunkra is a legfontosabbak, volt telefonálás szervezés logisztika rendesen.

Idén már viszont mi is kerestünk a Nagyszülők tehermentesítése érdekében bébiszittert.

Megint egy csomó szuper szolgáltatói Kollégát ismertünk meg, így bátran kérjetek például DJ vagy videós Kolléga elérhetőséget tőlünk. Megmondom őszintén, csak úgy fogjuk Nektek ajánlani, ha megismertünk Titeket, s ahhoz mérten igyekszünk ajánlani, hogy továbbra is közös húron tudjuk pendülni az esküvőtök Nagy Napján!

Egyszer már volt példa, hogy együtt karácsonyoztunk a Párral -igen dec22-én volt az esküvő, s volt arra is példa hogy együtt Szilvesztereztünk, tényleg szuper volt. Tavaly pedig együtt néztük a tűzijátékot -ez az időpont változásnak köszönhetjük-, amit a várból láthatott a Pár, s így mi is!

Nagyon reméljük, hogy továbbra is tudjuk tartani a kapcsolatot akiket megismertünk, s szeretettel és rajongással várjuk azokat, akik felkérnének minket a Nagy Napjuk fotózására!

#esküvő2023 #esküvő2024 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #fotóspár #funwedding #FehérLovOn!