Roppant nehéz évet zárunk!

Ahogy a mondás tartja, minden kezdet nehéz, de örülök, hogy fotózhatunk, veletek, értetek, együtt! ?

Az idén 15 esküvő, 8 koncert, s egy önálló marketing projekt mellett számtalan kisebb fényképezés összesen 79 “téma” ahol kattinthattam, azaz több mint ötvenezer kép. S nem utolsó sorban Bence kisfiúnk születése. Köszönöm!

Köszönöm, a családomnak a hitet, ami kitartásra buzdít. Köszönöm a Páromnak a támogatást, ami nélkül kudarcba hullnék. Köszönöm a Kollégáknak a tanítást, amivel remélem felnőhetek hozzájuk. Méltó lehessek arra, hogy fotográfusnak nevezzem magam. S köszönöm mindazoknak, kik a háttérből segítettek, nélkülük se tartanék itt!

Mit tartogat a jövő? Nos sok tanulást, ami amúgy is életünk végéig szól! ?

Januárban, az Arénában találkozhattok velünk, az Esküvő kiállítás keretein belül. Ha terveztek esküvőt akkor nem csak miattunk érdemes kilátogatni, partnerünk esküvői ruháit is érdemes élőben megcsodálni. Hamarosan új honlappal jelentkezünk, a Feherlovont mint Brendet tovább építjük, de külön oldalon válik elérhetővé az esküvői fotózással kapcsolatos portfóliónk.

Februárban a kampányok mellett, több koncerten ott leszünk, amiről folyamatosan dokumentáljuk a fotókat. Gyertek, ne csak én bulizzak ? !

Tavaszig elkészül KisKacsánk, a Bogár kabriónk ami hamisítatlan esküvői oldtimer autó lesz, a blogon folyamatosan beszámolunk róla, foglalását ezen oldalon kezdjük el, terv szerint márciusban.

Áprilistól kezdődik az esküvői szezon, ahova vannak még szabad helyeink/hétvégéink, a nagy napra továbbra is keresünk vállalkozó kedvű párokat, kiknek képekben készíthetjük el az Esküvői történetüket, közös útjuk, regényük első fejezetét. Mint koncerteken a zenéért a művészek („játszik ahogyan lélegzik”), mi úgy rajongunk az Esküvőkért, újra és újra átélni egy ilyen csodás napot, a sok boldogságot!

Szeptembertől idén félbeszakadt projektjeinket folytatjuk, így ezúton szólok kedves modell ismerőseinknek, hogy lesz még kemény meló bőven, tartsuk a kapcsolatot!

Novemberben a Cewesre borzasztóan készülünk, aki már járt az általunk szervezett bulikon, az tudja ez nemcsak egy égbe kiáltott dolog, e mögött munka van/lesz!

Keressetek minket bátran itt az oldalon, mailbenFacebookonInstagramonTwitteren (kinek mi szimpatikus ? )

S tegyük együtt csodává a Ti nagy napotokat!

Boldog Új Évet Kívánunk!