Fanni és Pisti nem sokkal az esküvőjük előtt keresett meg. Agárdi Gábor Kollégám ajánlott minket, mivel neki már nem volt szabad ezen időpontja! Örök hála érte! Nagyon kedves, s jókedélyű Párt ismertem meg bennük!

Ettől még a folyamat nem maradt el, azaz élőben találkoztunk, megismertem őket az esküvőjükön keresztül!

Közös otthonukban készülődtek a Nagy Nap eseményeire. Fanni és Pisti régóta ismerik már egymást, tulajdonképpen ezen a napon az i-re a pontot tették fel. Azt a lazaságot amit kaptam tőlük, minden szolgáltatóra mosolyt csalna. Idegeskedésnek nyoma sem volt, ellenben az öröm amit a Nap nyújtott átjött.

A készülődés után útnak indítottuk Pistit, s Fanni felöltözése után én is követtem őt. Jártam már többször a Dudok rendezvényházba, a tanúm is itt mondta ki a boldogító igent, mégis a Google bevitt a málnásba, s majdnem macikkal táncoló lettem, egy kietlen földúton. Még jó, hogy Fanniék észrevették, hogy „letértem”, s rögtön utánam telefonáltak, hogy a körforgalomnál menjek tovább.

A kis kavarodás után, hamar beálltunk csatasorba, azaz Pistit beállítottam az első pillantás helyszínére.

Még a megbeszélésen elhangzott, hogy van egy különlegesebb kérésük. Sportlövészek, s kérték, hogy ezen a napon jelenjen meg pár kaliber a fotókon is. Én nem tudom mennyit kellett összeszámolni, de a kreatívon elejtettük a képzeletbeli vadakat!

Beterveztünk még füstbombás fotózást is, ami a hóban egészen különlegesen mutatott, mégis a kedvenc fotóim az autóval készültek.

 

Belevetettük végül az éjszakába magunkat. A násznép lassan elkezdett csordogálni, s ahogy Pistiéket ismertem meg, nos a násznép is nagyon laza volt.

Sok sok koccintás után végül a Ceremóniamester megadta a kezdő időpontot, s Pisti és Fanni a testvérével bevonult a szertartás helyszínére. A szertartás után egy meglepetés erejére kimentünk a fagyos éjszakába, de ezért a tűzijátékért megérte!

 

Csoportképek, aztán vacsi. Pisti nem szeretett volna a táncparkett ördöge lenni, de így is sokan azon voltak, hogy betuszkolják a tánctérre. Úriemberként viselte az efféle „támadásokat”!

Végül az átöltözés előtt és után tánc volt hajnalig!

A közeli szűk rokonsággal és barátokkal ünnepelték, hajnalig tartó Nagy Napukat!

Galéria és szolgáltatók listája itt megtekinthető!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek