Hihetetlen számunkra, s valahol azt a megtiszteltetést értem ez alatt, ami miatt elmondhatom 9 éve fotózunk Titeket, Nagy Napotokat, azaz esküvőket!

Ez elég menő!

Oké, nem kerek az évforduló, viszont számunkra ez egy sorsdöntő éve lesz. Eléggé feszegetjük a határainkat, arra a bizonyos gondolatmenetre fokuszálva, hogy work life balance  (a munka és a magánélet egyensúlya) meglegyen.

Idén először fordult elő, hogy a fő szezonban már egy-két hétvégétől eltekintve, teljesen lefoglaltatok, már tavaly decemberben. Több duplázás mellett (triplázást már nem vállalunk 🙂 ), a jegyesfotózások, külön napi kreatívok is nehezítik a logisztikát.

Miért csináljuk? Nehéz pár mondatba bele sűríteni. Szenvedélyből! Szó legnemesebb értelmében, „Élményeket készítünk! Szívből, Nektek!”

Ami igazán leírhatatlan érzés ebben:

– az a sok- sok fáradozás, hajnalig tartó képfeldolgozás után, amikor átadjuk a képeket,

– átérezzük újból a pillanatokat Veletek, s kapunk egy biccentést.

Ez a biccentés jelenti számunkra azt, hogy az életetek egyik első fontos eseményén ott voltunk. Objektívjeinken keresztül ugyanúgy átéltük a Nagy Napot, mint Ti magatok. Higgyétek el, ugyanolyan gyorsan telik számunkra is el, mint Nektek! S valójában ezzel részévé váltunk egy óriási puzzlenak, amit életnek nevezünk. Nem is tudom már hány menyasszonyunk döntött úgy, hogy részben vagy egészben kipróbálja magát ebben a szolgáltatási szektorban és köt virágot, dekorál, lesz szertartás vezető, vagy épp esküvő szervező. Mert ezt újra és újra át kell élni!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Ti azok vagytok?

Esküvős fotós csomagjainkat itt találhatjátok!

#eskuvo2024 #eskuvo2025 #naszriporterek #vizualistortenetmeselok #naszriporterek #fotospar #funwedding #FeherLovOn #lovefeelings #imadjukamunkank #szeretettel #fotoinkNektek #eskuvofotozas #eskuvoifotos #jegyesfotozas #kreativeskuvo #eskuvofotos #eskuvofoto #kreativfotozas #eszsze #eskuvohelyszin #eskuvodekor #ceremoniamester #csodalatoskepek #viccesfotok #fotozsurnalisztika #eskuvoriporter #egyedikepek

FehérLovOn! Esküvői fotós csapata tartalmaz: 100% kedvességet, 100% rugalmasságot, 100% újra nézhető képek készítését, 100% örömet, 100% nászriportereket!