Kiállításra készülünk!

 

Egy év kihagyás után ismét utolért bennünket a kiállítás szervezés-tervezés időszaka. A CEWES Tavaszi Esküvő Kiállítás március 11-12.-én lesz a HUNGEXPO területén.

Fontosnak tartjuk a jelenlétet egyrészt a párokkal való személyes ismerkedés miatt, másrészt a kapcsolattartásért a többi szolgáltatóval. Kiváló alkalom ez arra, hogy leendő párjaink egy kötetlen beszélgetés alkalmával tudjanak információkat szerezni rólunk.

 

Elkezdődött a visszaszámlálás, már csak 3 hét van hátra. A standunk helyét már régen lefoglaltuk, a mérete sem volt kérdés, eddig semmi nem okozott különösebb fejtörést.

Azonban most jön az izgalmas tervezési fázis: a koncepció kitalálása, megvalósítás módjai, beszerzési listák összeállítása.

Koncepciónk: Mi abból indultunk ki, hogy teremtsünk egy „nyugalom szigetet” a kiállításon belül. Nehéz fejsze, mert egy hangszigetelt falat felhúzni nem tudunk, de szeretnénk elérni, hogy a velünk szóba elegyedő párok minél jobban megismerjenek minket, és ez az információ áradat minél kényelmesebben érjen el Benneteket. Ismerős érzés a stand mellett ácsorgás, beszélgetés, körülöttünk jövés-menés, nem is lehet rendesen odafigyelni. Éppen ezért mi szeretnénk a Titeket beljebb invitálni és megvendégelni.

 

Megvalósítás: Ha nincs arra lehetőség, hogy minden érdeklődőt megvendégeljünk szeretett házunk nappalijában, akkor a nappalinkat visszük el a párok elé. Fedett üvegezett teraszunk mérete hasonló a standunk méretével, így szuper lehetőségünk nyílik kipróbálni, berendezni, tologatni a bútorokat.

 

Beszerzési listák: Miután kialakult, hogy mit és hogyan szeretnénk, jött az ötletelés az apró részletekkel. Itt tartunk most. Papírt és ceruzát fogtunk és elkezdtünk jegyzetelni mik azok, amiket meg kell venni, mi az amit ne felejtsünk itthon, és van egy „To do” listánk is. S természetesen el is fogjuk próbálni, hogy már most tapasztalatokat gyűjtsünk.

 

Pakolás: Egy -két nappal a kiállítás előtt már majd elkezdünk összepakolni. Ilyenkor kis kupacokat képzünk: bútorok, apróságok, szerszámok, stb… Az igazi móka a hétvégi kiállítás előtti pénteken indul. Bepakolás a kisteherautóba, helyszínre érkezés, ott rakodóhely elfoglalása, lerakodás. És kezdődik az építkezés. Egy olyan mámoros, fáradtságos munka, mely során lepacsizunk a szomszédokkal, küzdünk, létrára fel, létráról le, bosszankodunk, sírunk. Éjfélre azonban elkészülünk és mosolyogva hagyjuk ott éjszakára a kis kuckónkat.

Gyertek el és ismerjetek meg minket személyesen, hogy mi is megismerhessünk Benneteket és fotózhassuk az esküvőtöket.

 

Keressetek minket a nagyszínpadhoz vezető fél úton a 26/b standon, itt rendeztük be kicsi és meghitt nappalink!

 

#esküvő2023 #esküvő2024 #vizuálistörténetmesélők #fotóspár #esküvőifotós #funwedding #FehérLovOn!