Olyan érzésem van amikor a RútKiskacsát látogatom, mintha egy rokonhoz kellene menni kórházba. Pedig ez szigorúan véve egy plasztikai műtét, aminek a végén olyan Kacsát kapunk vissza, aki Hattyúvá válik! (Copyright Anett!)

De bevallom őszintén, rossz látni hogy egyre apróbb cafatokra van szétszedve a Hölgy. Most éppen ez fogadott amikor megérkeztem:

wedding car repair
Ugye? Nem egy szívet melengető látvány, az biztos!

Már említették a Kollégák, hogy a taposókat ki kell cserélni, a karosszérián is van mit csinálni. S jó pár rozsdafolt várja az eltüntetését is. Nem beszélve a potyautas egérről, aki vagy egyenesen Kaliforniából vagy csak Belgiumból érkezett nem tudjuk, nem értettük a nyelvét, s útilaput adtunk a kezébe, s sajtföldre távozott!

Ha a motort is porcikájára szedik, akkor mehet az egész szinterezésre. Ez egyrészt egy vadító hatást ad majd az egésznek, másrészt időtállóvá teszi az összes bevont alkatrészt!

A lakatolások után, két irányba halad majd tovább a dolog. Egy nagyon ütős fényezésre kerül sor –ezt a részt már nagyon várom-, s a kárpitos is elkezdi a Hölgy üléseit széppé faragni!

Kövessetek minket, hogy minden részletet megtudjatok az autó felújításáról!

Galéria!