Egy év telt el, mióta beszámoltam milyen eszközökkel is dolgozunk, szóval elérkezettnek láttam az időt, hogy frissítsük ezt. Számomra nagyon fontos a felszerelés, így folyamatos fejlesztéseket, karbantartásokat végzek rajta, ami főleg azt jelenti, hogy folyamatosan bővülünk, cserélünk új és jobb eszközökre.

Megvallom őszintén nagy energiát fektetek még a gyakorlásra és a tanulásra, egy egy ötletet, helyszínt ily módon fedezünk fel, ahogy a kreatív ötleteink is folyamatosan bővülnek.

A fotós felszerelés jelenleg két fő kiszolgálására van tervezve, prioritásban mindenekelőtt a duplikációra helyezve a hangsúlyt, mert nincs megismételhető pillanat egy esküvőn sem!

Szóval íme ?

Esküvői fotós felszerelés 2019

Lista a teljesség igénye nélkül:

Canon 5D Mark IV
Canon 5D Mark IV
Canon 5D Mark IV
Canon Speedlite 430EX III-RT
Canon Speedlite 600EX II-RT
Canon Speedlite 600EX II-RT

Memória kártya ~688Gb (CF és SD)

Sigma 50mm art
Tamron G2 70-200mm
Sigma 20mm art
Sigma 35mm art
Sigma 85mm art
Canon 85mm
Sigma 24-70mm art
Helios 44mm

Manfrotto MK190GOA4TB-3W 190go!
Sirui P-204S alumínium monopod
Sirui G-20X gömbfej fej

Loupdeck
Canon ST-E3-RT transmitter
Meike MK-DC1-C3 vezetékes Mark III / IV
Dörr LED DRL-232 Ring Light
Rollei Camera Strap Double
Case Logic DCS-101 SLR
Lowepro Pro Roller X300 AW
Vanguard Alta Sky 53
JBL Extreme – for the music ?

 

Távlati célunk egy MILC gép beszerzése, igazából főleg praktikussági okokból, mert szükségünk van egy kis könnyű, hordozhatóbb vázra. Főleg Anettnek :). Viszont ahogy látszik a nagyvilágban, megoszlanak a vélemények, hogy pontosan mit is érdemes. Egy biztos, most a Canon beerősített végre az objektívek terén, ami elgondolkodtatóvá teszi hogy maradjunk Canon fronton mi is. Hogy mit hoz számunkra a jövő, az biztos megosztjuk Veletek!

 

Új és régmúlt ?