Gábor és Andi ’23 márciusban keresett meg minket, hogy esküvői fotóst szeretnének. Kis létszámú esküvőt terveztek, így a Baileys csomagunkon kezdtek el gondolkodni.

Még aznap sikerült őket telefonvégre kapni, ez a szokásos menete nálunk az árajánlat kérésnek, s hamar sikerült egy videós beszélgetést is leszerveznünk, amit mi nagyon fontosnak tartunk, hiszen a lényege, hogy ismerjük meg egymást az esküvőtökön keresztül!

Jegyesfotózást tervezgettük egy darabig, de végül úgy alakul, hogy nem tudtak hazajönni Magyarországra, így végül elvetettük. Viszont a Kreatív fotózást különleges helyszínen, a Fűvészkertbe terveztük egy hétköznapi napra, pár nappal az esküvő előtt.

Valójában élőben most találkoztunk először, a kreatív fotózáson. Andit a Bridal Beauty belvárosi szalonjában vettem fel, igazából kihasználtuk a próbasmink adta lehetőséget, s végülis élesben teszteltük is! 🙂 Vőlegény már számtalanszor utazott mellettem, viszont teljes harci díszben, menyasszonyi ruhában még csak most először vittem Hölgyet, az első pillantás helyszínére!

Legnagyobb meglepetésre, aznap készítették elő az azóta már megnyílt Garden of the Light című fényjátékot a Fűvészkertben. Sajnos nem engedték meg számunkra, hogy be is kapcsolhassuk ezeket, de azt hiszem a Andi és Gábor teljesen elbűvölt így is, hogy mennyire is szeretik egymást!

A Nagy Nap mindig a készülődés helyszínén kezdődik, ami jelen esetben a Hemingway étterem különterme volt. Nagyon ízlésesen, még paravánnal is le lett választva a helyszín, s a lemenő nap, csodálatosan megvilágította ezt a termet, azaz Andit 🙂

Gábor a közeli lakásukon készülődött, ide csak arra a pár percre ugrottam át, míg gyorsan felkaptuk a zakót, cipőt, kis folyékony szappan s indultunk is vissza az esküvő helyszínére.

Kicsit azért időben megcsúsztunk, de végülis nem hajtott minket a tatár. Pontosabban nem volt semelyik időpont se fix. Gábor fogadta a vendégeket, akikkel láthatóan is nagyon jól elbeszélgetett, jól állt neki a házigazda szerep.

Végül minden helyére került, gyönyörű időnk lett délutánra, a násznép az étterem terasz oldalán várta a Párt. Erre a napra a szertartásvezetői feladatokat ceremóniamesterünk, Tibor vállalta fel. Nagyon bírtuk a humoros, de meghitt felvezetését, amit végül Andi és Gabi zárt egy egy levéllel. Nagyon megható volt.

Végül a ceremóniát konfetti esővel, s persze az elmaradhatatlan köszöntéssel, csoportképekkel zártuk. A vacsorát pedig pohárköszöntővel kezdtük meg.

Gyerekek hamar beindították az első tánc etapot, de persze valójában a Pár tánca tette ezt meg hivatalosan. Mindig érdekes, hogy minél kisebb a társaság, annál jobban tudnak bulizni, ezt most is megtapasztalhattuk. Cerónk, készül azért egy két játékkal az estére, de ha nem lett volna, a szerintem a kemény mag akkor is táncolt volna. Az estét menyecsketánccal zártuk, s mi ezek után már hagytuk hagy szóljon a parti amíg bírják!

Galéria és szolgáltatók listája itt megtekinthető!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#esküvő2024 #esküvő2025 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #nászriporterek #fotóspár #funwedding #FehérLovOn #lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek #esküvőfotózás #esküvőifotós #jegyesfotózás #kreatívesküvő #esküvőfotós #esküvőfotó #kreatívfotózás #eszsze #esküvőhelyszín