Ha nem áll mögötted egy szerető család, akik minden butaságban benne vannak, nem megy! Hálás vagyok nekik, egytől egyig, ízig vérig, esküvői fotós csapat lettünk idén. Anett, Attila, Anna, Bence.

Mindenkinek akad feladata, Bence sokat tudott segédkezni kisebb fotózásoknál, s ami engem meglepett, hogy egy teljes workshopot lenyomot, 3 azaz három órán keresztül fotózott a Canon R6-tal, amivel több mint 1500 képet „lőtt”. Feldolgozása folyamatban, de mondanám, hogy érzéke lenne hozzá. Anna a Vőlegényeket veszi le a lábáról, amikor is képátadás van, szem nem marad szárazon, s ehhez neki is köze van.


Ami viszont a nagyon sok boldogsággal töltött el bennünket, hogy több 2022-es Nagy Nap után, illetve 2023-as esküvő fotózás után is, sorra kaptuk a híreket, hogy úton van a legkisebb. S sorra kaptuk a kéréseket is, hogy fotózunk Benneteket. Így idén megleshettünk fotózás alatt az első lépéseket (igazából a szülők döbbent arca lett ultra sikeres fotó), vagy épp legutoljára egy nappal a szülés előtt sikerült lencse végre kapni a Pocaklakót.

Öröm és megtiszteltetés, ott lenni Veletek, de továbbra sem foglalkozunk „külsősöknek” ezzel, így talán némi exkluzivitást is ad egyben. ?

Idén még sokat nyögtük a tavalyi felújítás miatti apróbb, de annál bosszantóbb hibákat. Két fotózás között sokszor ragadtam melós ruhát még, hogy ezeken csiszoljak valamennyit. Jövőre is van egy két nagyobb dolog, amihez hozzá kell vagy hozzá kellene nyúlni, talán még nagyobb „szünetre” is szükség lesz menni miatta.

Év elején újabb kihívást vállaltam el, mivel az Esküvői szolgálgatók szakmai érdekképviseleti egyesületének alelnöke lettem. Célunk továbbra is az, hogy magasabb szintre emeljük a szakmát, ehhez az akkor tett ígéretemet szeretném betartani. Idén a taglétszám stabilitást, bővítést tűztük ki magunk elég, szerintem ezt elég jól teljesítettük. Egy biztos, minden egyes Kollégának a segítségére számítok majd 2024-ben is! Lesz bőven feladat!

Azt hiszem 2023-ban több Pár is megízlelhette, hogy mit is jelent az esküvői fotózsurnalisztika. Tudom, hogy a legtöbb fotóst a kreativitása, azaz a szituációs lövészet, kreatív fotózás ad el. Ez kötelező eleme a hazai esküvőknek. De többetek tisztában van azzal már, hogy valójában, legbelül az a fontos, hogy minden nagyszerű pillanatot visszaadjuk, mi esküvői fotós (videós) szolgáltatók a Nagy Napból. Nemrég beszéltem egy általam nagyra tartott fotós Hölggyel, s azt találta mondani, hogy ha fejben nem vagy ott az esküvőn, nem éled át a Párral együtt, nem vagy benne az eseményekben, nem sírsz, nevetsz együtt velük, akkor nem szabad tovább folytatni. Mi minden egyes esküvő után, borzasztóan várjuk a következőt, HIHETETLEN érzéseket generáltok, borzasztóan jó átélni Veletek!

Ebből éreztem igazán, hogy idén egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy Fearless Photographernek nevezzük magunkat. Számomra mindig is megtisztelő volt, hogy részese lehettem még a Nászriporter csapatának, de az utóbbi 1-2 évben éreztem igazán, hogy felnőttem hozzájuk.

Ehhez viszont köszönetet kell mondanom minden kedves Párnak, akiket megismerhettünk. Megtisztelő, hogy minket választottatok!

Továbbra is célom, hogy fejlődjek, fejlődjünk így kapva kapunk szabad hétvégéken, hogy másodfotózzak. Megismerjünk más Kollégákat. Ha szükséged van így társaságra kérlek jelentkezz bátran nálunk az elérhetőségeinken.

Egy másik fontos dolog volt idén, vissza adni abból, amit kaptunk. Ez nem csak szeretetet jelentett, hanem mi is támogatói voltunk a Bethesda Gyermekkórház alapítványának, amit az immár 10. alkalommal megrendezett Hungarian Wedding Gálán gyűjtöttek össze a szolgáltatók.

Idén még egy jótékonysági esküvőn is részt vehettem, ahol örömmel adtam fotós tudásomat a Nagy Nap képeihez.

Értékelve az évet, egy szóval, nagyon elfáradtunk. Küzdelmes volt, fotózáson kívül is nagyon sok dolog történt. Érezhető volt idén, hogy sokat próbáltatok spórolni az esküvőtökön.

Nagyon bizakodóan tekintünk a 2024 felé. Alapból optimistább vagyok, hogy páros évünk lesz. Szeretnénk közösen Veletek időtálló értéket teremteni, ehhez pedig már az általam sokat ismételgetett egy dologra van szükség.

Merjétek egymást szeretni, s bátran mutassátok meg nekünk!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

FehérLovOn! Esküvői fotós csapata tartalmaz: 100% kedvességet, 100% rugalmasságot, 100% újra nézhető képek készítését, 100% örömet, 100% nászriportereket!

Ismerd meg csomagjainkat, kérj árajánlatot itt

Száraz 2023-as adatokból:

Gépjárműhasználat

összes üzemanyag, amit vettünk

2340 L

https://mol.hu/hu/ applikációból

átlag fogyastásunk

7,16 L

több autó használatából tevődik össze

Összesen

31.770 km utaztunk

 

Objektívek, amiket használtuk százalékosan, összes fotózás adatából

Sigma 14mm 0,13%
Sigma 20mm 18,94%
Canon 35mm 50,35%
Canon 24mm 7,98%
Canon 24-70mm 16,05%
Canon 50mm 0,04%
Canon 85mm 6,51%
Canon 70-200mmm 0,00%

Több mint 250e képet lőttünk idén, de ez már a nászriporteri munka specialitása. Ezen képek leválogatására, körülbelül 264 órát tett bele Anett, ennek körülbelül kétszerese, háromszorosa volt a retusálási idő.

Továbbra is célunk, hogy inkább kevesebb esküvőt vállaljunk el, de az szóljon, ebből ízelítőket a

YouTube-csatornánkon láthattok: https://www.youtube.com/@storkposta

De Kövessetek minket a :

Facebookon: https://www.facebook.com/Feherlovon/

s immár a TikTokon is: https://www.tiktok.com/@feherlovonweddingphoto

#esküvő2024 #esküvő2025 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #nászriporterek #fotóspár #funwedding #FehérLovOn! #lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek #esküvőfotózás #esküvőifotós #jegyesfotózás #kreatívesküvő #esküvőfotós #esküvőfotó #kreatívfotózás #eszsze #esküvőhelyszín #happynewyear #boldogújévet #welcome2024