Egy szép februári napon kaptunk egy emailt Lexitől és Norbitól, érdeklődtek esküvői fotós után. Németországból jött az üzenet, egy kisebb esküvőre gondoltak, szűk barátok rokonok. Egy gyors online egyeztetés és már sínen is voltunk!

Esküvő előtt egy héttel érkeztek végül haza, ekkor is kaptuk meg a végleges esküvői menettervet.

Készülődésre a szülők otthonát választották, szuper jó helyszín volt. Hátul hatalmas terasz, tele fénnyel álom meló, komolyan! Mindenki kíváncsi volt mit is csinálnak a gazdik, sisere kutyahad leste perceinket, meg persze a jó falatokat. Lexit egy exclusív virágos esküvőiruhába öltöztették.

A nulladik pillantás apukáé volt, itt már éreztük, hogy az esküvőn is lesznek bőven érzésekből, érzelmes pillanatokból. Miután Norbi is elkészült, nagyobb nézősereg előtt megtörtént az első pillantás is, mi meg nem győztük fotózni őket, szörnyen cukik voltak.

Indulunk a kreatív fotózásra, a martonvásári Brunszvik kastélyhoz. Tudtuk, hogy nem lesz gond érzelmes pillanatokat lőni, mivel egy folyton mosolygó, kedvességükkel lenyűgöző Párral van dolgunk, akik szeretik egymást, s nem is győzik azt megmutatni! Majdnem sikerült bejárni az egész parkot, de végül rohamléptékkel indultunk a Polgármesteri hivatalba, az anyakönyvvezetőhöz.

Itt már várt minket Laci vőfély. Azokon az esküvőkön, ahol mi ott vagyunk ritka, hogy esküvői vőfélyt kérnek fel, így már vártuk, hogy milyen esküvői szolgáltatókkal hoz össze a sors. Nem csalódtunk, kellően hagyomány teremtő, s kellően vicces Kollégát ismerhettünk meg.

Ahogy már említettem, bőven volt érzelem a polgári ceremónián, ilyenkor igazán jó érzés fotózni. Gyűrű húzás és gyertya ceremónia, után gratulációk tömkelege.

Kilépve pedig elmaradhatatlan buborék fújás következett, s indultunk is tovább a tett helyszínére, azaz az esküvő helyszínére.

Ledaráltuk a csoportképeket, hátul a parkos részen, miközben szép lassan lement a nap. De egy pillanat erejéig még elkaptuk azt!

Végül megnyitottuk az estét, azaz a vacsorát. Persze Laci vőfélyünk belecsempészet egy két játékot ebbe is, s megtréfálta Norbit.

Ezek után már le kellett táncolni a kalóriát! Kis tánc után hamar színre lépett a kemény mag, s belecsaptunk a lecsóba. Le se lehetett lőni a táncparketten lévőket. Még a cipő is elszállt, legkisebbtől a legnagyobbig, legfiatalabbtól a legidősebbig tényleg mindenki táncolt. S „milyen tánc volt!”

A csapat végül a tortánál „pihent” egy cseppet, egyrészt mert Lexi és Norbi átöltözött, s egy kis tombolával lepte meg a násznépet. Ezzel amúgy minket is meglepve, mivel mi is nyertünk 😀

Végül felvágták a tortát, s megkóstoltatták egymást. Biztosan nagyon ízlett nekik, mert utána minden vendégnek ők vágták le a lagzi torta szeletét.

Ezután egy buli etap következett, s az amúgy is csúcson lévő hangulatot egy kocsis játékkal folytattuk. Természetesen, a király királyné mindent vitt!

Galéria és szolgáltatók listája itt megtekinthető!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek