Egy szép augusztusi napon még 2023-ban, érkezett egy esküvői fotózás árajánlatkérő. Minden kezdet nehéz, de Eszti és Levivel már azelőtt megvolt az a bizonyos kémia, amiről oly sokat beszélünk.

Miért? Mert Eszter és Áron Nagy Napján már találkoztunk! Lehet erre is fogni, de talán más is lehetett.

„Egyik barátnőm esküvőjén találkoztunk először Attilával és Anettel, ahol annyira zseniális képeket készítettek, hogy hamarabb foglaltuk le őket, mint az esküvői helyszínünket.”

A polgári szertartást még abban az évben megkötötték. Örültem, hogy ilyen sokszor tudunk találkozni, s a hideg idő ellenére, még kedv van egy icipici kreatív fotózásra is.

Aztán teltek múltak a hónapok, de már leveleztünk arról, hogy miképpen lehetne jegyesfotózni. Megmondom őszintén, nagyon csípem, ha van ötletetek. De álmaimban nem gondoltam volna, hogy egyenesen a Műszaki Egyetemen tudunk lenni. Aki kitalálja melyik épületben fotóztunk, az kap tőlünk egy jegyesfotózást! 🙂

Mindenesetre megleptek ezzel minket is, nagyon jó élmény volt. Főleg, hogy én és Anett is oda jártunk egyetemre.

Végül eljött a várva várt esküvő napja. Helyszínnek a Deák udvarházat választották, ami nem véletlenül kapta 2023-ben az év együttműködési díját a Wedding Gálán.

Nem volt ismeretlen a terep, de továbbra is lenyűgöző látvány a menyasszonyi készülődős szoba. Meg persze nem beszélve a helyszín dekorációjáról sem. Vagy épp az a sok apróság, amivel fel tudják díszíteni a helyet. Csupa fotótéma!

Egy kis eligazítás után, sort kerítettünk az első pillantásra. Amit közvetlenül a Tó partján tettünk meg. Imádom ezeket a megható pillanatokat átélni velük, amikor először látják meg egymást az esküvői ruhában. A mosolyuk mindent elmondtak a szerelemükről. Ezek után egy kis szituációs lövészetet tartottunk, kihasználva a természet és a díszletek szépségét, ezen a márciusi kissé hideg napon.

Levi nyitotta meg végül az eseményt, egy kis monológgal, aztán indultunk is a közeli templomba.

A szertartás után, visszaérkeztünk a helyszínre. Eldobtuk a csokrot -kint amúgy a sötétben, kissé váratlan is volt,- aztán elkezdtük a csoportképeket a belső lobbyban.

Bőségesen megitatták megetették a násznépet, s jött az este fénypontja, amitől minden Pár kicsit remeg. Pedig most is kaptunk táncparkett nyitó keringőt, amivel hivatalosan is megnyílt az este. Szuper hangulatért Norbi volt felelős (Wellwed). Láthatóan ő is élvezte, hogy nem férnek el a tánctéren az emberek. Nekem speciel nagyon átjött, hogy legalább annyira élvezi, mint mi a fotózást!

Imádtuk a zenét, imádtuk a násznépet. Pörögtek forogtak, míg el nem jött a torta! Ha torta, akkor pedig gratuláció!

A menyasszonytánc következett, ahol is elrabolták Esztit. Váltság díj nem volt, inkább csak egy két érdekes feladat. No meg persze a kéz alapján való beazonosítás. Oké az éneklés már egy kicsit durva volt, látszott, hogy miért nem akarta bevállalni Levi, de jól megoldotta a feladatokat!

Elszaladtak átöltözni, s amire visszaértek már tombolt mindenki. Sajnáltuk is őket ott hagyni, mert mint hallottuk, reggelig tartott a pezsgés!

Eszti & Levi. Nagyon örülünk, hogy megismertünk Titeket!

Galéria és szolgáltatók listája itt megtekinthető!

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

Megtaláltuk!

#lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek

Eszti és Levi véleménye a Facebookon rólunk:

„Egyik barátnőm esküvőjén találkoztunk először Attilával és Anettel, ahol annyira zseniális képeket készítettek, hogy hamarabb foglaltuk le őket, mint az esküvői helyszínünket. Örülünk, hogy őket választottuk, és végig kísértek minket a jegyesfotózáson, a polgári esküvőn, és később az egyházi esküvővel egybekötött lakodalmunkon is. Láthatatlanul dolgoznak, nem megzavarva a fontos eseményeket, még is minden megható emléket megörökítve. Jó szívvel ajánljuk őket mindenkinek, aki pillanatvadász, történetet mesélő fotós csapatot keres! „