Nyakig benne vagyunk még a felújításban, a csúszások és persze az állandó problémák mellett már elkezdődött a szezon. A késésre számítottunk, de arra nem, hogy rekord mennyiségű foglalás érkezik idénre ? Köszönjük!!! Nagyon hálásak vagyunk érte! Imádunk Titeket!

Tavaly sok sok Kolléganő/Kolléga tartott velem a fotózásokon, amit nagyon köszönök! Anett a képek feldolgozásánál volt nagyon aktív, de idén már újult erővel csap a gépek expó gombjára.

Jegyesfotózáson a teljes csapat képviseli mindig magát, igyekszünk maximálisan kihasználni az időt. Ha nem fárad el minden részvevő, akkor még kirándulni is szoktunk.

 

Márciusban kicsit kényszerpihenőre küldött, ha nem is a Covid, de egy megfázásos, köhögéses héten voltunk túl. Érdekes módon a gyerekek jobban viselték mint mi magunk.

Idén sok sok régi helyszínre is visszatérünk, teljesség igénye nélkül: Biczó Csárda, Barabás Villa, Bodrogi Kúria, Zenetudományi egyetem, de bőven lesz új tapasztalat is!

Tavaly az esküvő kiállításon leptek meg minket egy díjjal, idén a MAEF (Magyar Esküvőfotósok) jelölt egy képünket a döntőbe.

S ezután is történt meglepetés, mert több képünket is díjazta egy Nemzetközi fotós közösségi oldal, de erről majd bővebben később 🙂

Küzdelmes évnek nézünk elibe, de az esküvőkön át a Párok feltöltenek minket energiával, s boldogsággal.

Ezúton is szeretnénk mindenkinek Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánni!

Anett, Anna, Bence és Attila

„Amíg csillog a szemetek maradjatok gyerekek!”