Az idei év első triplázását éltük át most április közepén. Ez azt jelenti, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton is esküvőn jártunk. Ehhez hozzájött még, hogy vasárnap és hétfőn is fotóztunk!

Nagyon örültem, amikor csütörtökre egy idősebb pár kért fel a Nagy Napjuk fotózására (vagy több mint 20 éve ismerték már egymást). Az elhatározás szerintem szimbolikus volt, pont ezért templomi szertartást tartottak. Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy ott lehettem, s láthattam mennyire szeretik egymást! Példamutató! Sose késő, s lehet hogy képmutatásnak gondoljátok, de ez abszolút nem az volt. Hanem meghitt, barátokkal eltöltött közös idő, s mondhatom a világ elég sok tájáról jöttek el csak értük a vendégek! Kérésük alapján nem használjuk fel a fotóikat, ezért sem szerepel róluk itt fotó.

Pénteken már rosszabb idő volt. Mindig említem, hogy az időt nem tudjuk megválasztani az esküvőtökre, de a kreatívot belőhetjük olyan napra, amit már megfelelő lehet. Kriszta már benne volt a terhesség utolsó hónapjaiban, így bátor vállalkozás volt, hogy a „szituációs lövészetet” az Aeroparkban ejtsük meg! S bírta! Sőt, én fáradtam el! Komolyan nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel vetettük be magunkat és az általuk „hozott” OT Ladába. Két órát töltöttünk így együtt, s egy percig nem éreztem azt, hogy rosszul érezték volna magukat velem, ami a képeken szerintem visszaköszön. Ezért is mondom mindig, minél jobban megismerjük egymást, s egy húron pendülünk, annál jobb képeket tudunk csinálni Nektek! Oly sokat hangoztatom, de értetek vagyunk!

Szombatot pedig Orsival és Csabival töltöttem a napom. Ezen a kis esküvőn a polgári ceremónián kívül egy igencsak érdekes helyre -még nem voltam- a Gül Baba türbéjére esett a Párnak a választása, ahol a kreatív fotózást csináltuk. Az időjárás ugyancsak nem nekünk kedvezett, de legalább nem esett, s nem volt dermesztő hideg sem. Így meghitt képek készültek, igyekeztem sokszor sokféleképpen az összebújós képekre koncentrálni leginkább.

#triplázás #sosekéső #szerelemköbön #esküvőifotós #imádjukamunkánk