Elstartolt az év, már több esküvő fotózáson és jegyesfotózáson vagyunk túl. S egy pillanatra, -mert ez a négy nap az volt-, megérkezett a húsvét 2024!

Rég tapasztalt jövés menés volt nálunk, hisz a húsvét ünnepek most pont a születésnapunkra esett.

Pénteken már elkezdtünk készülődni, így tojást festettünk, főztünk, mostunk, takarítottunk. Este pedig eléggé kirúgtunk a hámból! Volt némi másnap szombaton.

Szombatra maradt a nagy bevásárlás, amit nyúzott fejjel, potom 3 órán keresztül fejeztünk be. Estére pedig egy elég szép terülj, terülj asztalkámat sikerült csinálni! Persze szem, s gyomor nem maradt szárazon ettől.

Vasárnap egy kisebb pihenő után, ennyi ételtől csak gurulni lehetett még másnap is. Megejtettük az „otthoni” kergessük meg a nyuszit versenyt. Abszolút győztesünk persze Bence volt!

Délutánra ezt folytattuk, s megint kereshettünk tojást, itt Anna nyert! Sonkaevés után, pedig újra csak este lett!

Hétfőre pedig a születésnapi parti maradt! Kinek hogy telt a hosszú hétvége? 🙂

Boldog húsvéti ünnepeket!

#esküvő2024 #esküvő2025 #nászriporterek #vizuálistörténetmesélők #nászriporterek #fotóspár #funwedding #FehérLovOn #lovefeelings #imádjukamunkánk #szeretettel #fotóinkNektek #esküvőfotózás #esküvőifotós #jegyesfotózás #kreatívesküvő #esküvőfotós #esküvőfotó #kreatívfotózás #eszsze #esküvőhelyszín

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”