Az esküvők 0. lépése, s lehet egybe a legjobb felkészítő is! Minden menyasszony más és más, ezért minden lánybúcsú is másmilyen. A helyszíntől a dekorig sok mindent meg kell tervezni egy felejthetetlen lánybúcsúhoz. Akár egy wellness hétvégére vágytok, akár egy bulival teli ünneplésre, megosztunk Veletek egy lépésről lépésre szóló útmutatót. Nem volt még rá példa, hogy fotóztunk volna leánybúcsút, de keressük a lehetőségeket!

Ezt végig követve garantált a siker egy jó hangulatú lánybúcsúhoz.

 

1. lépés: Szervezési feladatok kiosztása

Jellemzően a koszorúslány és a menyasszony legjobb barátai vállalják magukra a szervezés oroszlánrészét. A bulit a menyasszony kedvére valóan illik megszervezni. Fontos, hogy diszkréten csipegessük ki a gondolatmorzsákat a fejéből álmai lánybúcsújával kapcsolatban. Emellett a menyasszonynak is részt kell vennie a főbb döntéshozatalban, mint a vendéglista és a helyszínek.

 

2. lépés: Vendéglista összeállítása

Amikor kialakult a lánybúcsú típusa, jöhet a vendéglista összeállítása. Gondoljátok végig, hogy mekkora körben szeretnétek ünnepelni. Egészen szűk körben csak a legjobb barátnőkkel, vagy kolléganők, a baráti társaság női tagjait is meghívjátok. A programok típusától is függ a meghívottak száma: nem érdemes olyan hölgyet meghívni, aki nem érezné magát jól egy adott programon.

3. lépés: Költségvetés minél pontosabb megtervezése

Egy több programból álló lánybúcsú megszervezése nem olcsó mulatság. Fontos, hogy már a tervezés elején számoljunk a költségekkel. próbáljunk arra figyelni, hogy mindenki számára megfizethető legyen a program. Célszerű egy fontossági sorrendet felállítani a költségekből, melyből jól elkülönülnek a szükségszerű és az opcionális elemek.

 

4. lépés: Csajos hétvége

Buli, buli, buli vagy csajos programok (gondoljunk csak a wellnessre, a jógára)? Alakítsátok ki a társasághoz és természetesen a menyasszonyhoz illő programokat. A buli és a wellness elemeket keverni is lehet, bátran szárnyalhat a fantázia.

5. lépés: A pontos helyszín/nek kiválasztása

Vegyétek figyelembe a kívánt hétvégi hangulatot, költségvetést, szálláslehetőséget, és a szálláson kínált tevékenységeket. Figyelj arra, hogy a helyszín mérete megfelelő legyen a résztvevők számára. Fontos szempont a választásnál a megközelíthetőség.

6. lépés: Útvonal megtervezése

Profi tipp: Google-térkép vagy Canvában szerkesztett grafika az útvonalakról segít eligazodni. Célszerű minden résztvevőnek előre elküldeni, hogy fel lehessen készülni a tömegközlekedésre, taxira, sétára. Ha az egyes útvonalakhoz időpont adatokat is hozzárendelünk, még jobban tervezhetővé válnak a programok és elkerülhetőek a Mikor indulunk? Mikor érünk oda? típusú kérdések.

7. lépés: Az ünneplés személyre szabása

Most jöjjön a szórakoztató rész! A borospoharaktól a szalagokon át az összeöltözésig minden apró részletet ki kell találni. Sokféleképpen lehet személyre szabni egy lánybúcsút, itt a lehetőség, hogy partyszervezőként bátran kreatívkodjatok.

#eskuvo2024 #eskuvo2025 #naszriporterek #vizualistortenetmeselok #naszriporterek #fotospar #funwedding #FeherLovOn #lovefeelings #imadjukamunkank #szeretettel #fotoinkNektek #eskuvofotozas #eskuvoifotos #jegyesfotozas #kreativeskuvo #eskuvofotos #eskuvofoto #kreativfotozas #eszsze #eskuvohelyszin #eskuvodekor #ceremoniamester #csodalatoskepek #viccesfotok #fotozsurnalisztika #eskuvoriporter #egyedikepek

„Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk!”

FehérLovOn! Esküvői fotós csapata tartalmaz: 100% kedvességet, 100% rugalmasságot, 100% újra nézhető képek készítését, 100% örömet, 100% nászriportereket!